Meer dan 25 faciliteiten met de nieuwste apparatuur

Het InnovatieLab beschikt over meer dan 25 faciliteiten met de nieuwste apparatuur om life sciences en chemie experimenten uit te voeren. Ook hebben we een chemische technologie ruimte voor methodenonderzoek en pilots. Verder zijn er gemeenschappelijke voorbereidingskamers met wasmachines, autoclaven, -80C vriezers, vloeibare stikstof tanks etc. Alle faciliteiten zijn volledig uitgerust met alle standaard laboratorium apparatuur die je mag verwachten, zoals afzuigkappen, saldi, pH-meters, table-top centrifuges, pipetten, waterbaden, microscopen, verwarming mantels, mengapparatuur etc. Ook onze chemische laboratoria zijn uitgerust met standaard apparatuur die wordt gebruikt in de organische chemie, zoals UV/VIS spectrofotometers, smeltpunt analyse, refractometers, titrators, ultrasoonbaden enz.

Life Sciences

Onze life sciences laboratoria zijn uitgerust voor celkweek, het uitvoeren van celanalyses (flowcytometrie, fluorescentiemicroscopie), eiwitanalyse (western blotting, Imagers, plate lezers), moleculaire biologie (Cloning, qPCR genexpressie), microbiologie (aërobe en anaërobe), C. elegans (incubators, (TL) microscopen).

Lees meer

Chemie

Onze chemische laboratoria zijn uitgerust met appararatuur voor het uitvoeren elementaire organische synthese en analyse eiwitsynthese (peptide synthesizer) en analyse (LC-MS, MALDI-TOF, GC, HPLC), polymeerchemie (gelpermeatiechromatografie, thermogravimetrische analyse) en analytische chemie in het algemeen.

Lees meer

Chemische technologie

Onze chemische technologie ruimte is opgezet voor het aantonen en verkennen van technieken in de chemische technologie, het testen van eenvoudige set-ups en om proefprojecten uit te voeren in het licht van duurzame processen. Vanwege de aard en de unieke kenmerken, kunnen de mogelijkheden voor het gebruik van de chemische technologie ruimte het beste persoonlijk besproken worden.

Lees meer