Prototyping voor Hoekmine @ Avicenna Hackathon
2 april 2019

Tijdens de Avicenna Hackathon, die op 23 en 24 maart in Utrecht werd gehouden heeft Hoekmine, een startup van het Utrecht Science Park InnovatieLab de 'Mondriaan 1 culture chip' ontwikkeld.

Twee RAAK PRO aanvragen ingediend
5 maart 2019

Twee Raak Pro-projecten zijn ingediend door de Hogeschool Utrecht, Utrecht Science Park InnovationLab en partners.

€ 1m toegekend aan Vivaltes
29 januari 2019

Spin-out Vivaltes en partners ontvingen financiering van NC3R's om een ​​proof-of-concept te ontwikkelen voor DARTpaths CRACK-IT uitdaging om ontwikkelings- en reproductietoxiciteit (DART) in kaart te brengen.

Verplaatst event 15 januari: InnovationLab: making innovation accesible
8 januari 2019

Helaas moeten we het event verplaatsen dat gepland was op 15 januari: InnovationLab: making innovation accesible. Gelukkig hebben we ook goed nieuws: Wij komen dit jaar met een nog mooier en innovatiever event met het InnovatieLab in de hoofdrol!

Vijfde editie Facility Track in februari 2019 van start
10 december 2018

A must for every manager of a research facility Ondernemerschap – Coaching – Training - Pitchen

Nieuwsflash Utrecht Science Park Innovatielab Life Sciences & Chemistry
1 november 2018

Benieuwd naar de nieuwe ontwikkelingen van het Innovatielab? Dan heb ik nieuws voor je! We hebben binnenkort een paar mooie events (waar ik je hoop te zien!). Ook onze partners komen met hun activiteiten in een nieuwe fase en we gaan ook samenwerken met nieuwe organisaties. Het Innovatielab is uitgebreid met nieuw instrumentarium, testen en modellen.

Terugblik: Life Cycle Event
12 april 2018

Samen met Career Services van de Universiteit Utrecht, de Graduate School for Life Sciences GSLS, het Innovatielab Life Science & Chemistry, iLab Hogeschool Utrecht, Stichting Utrecht Science Park en Utrecht studievereniging Mebiose is voor de derde keer het Life Cycle Event georganiseerd.