Winnaar UtrechtInc Student Challenge bekend
14 mei 2019

Afgelopen donderdag was de finale van de UtrechtInc Student Challenge. Het team van Cell Therapy Facility is door de jury verkozen tot winnaar.

Vacature: Business Intelligence Analyst Life Science & Health
30 april 2019

Voor het Domein Leefomgeving, Team Economie is de provincie Utrecht op zoek naar een: Business Intelligence Analyst Life Sciences & Health

Utrecht Summer School: meld je aan voor: Introduction to Organoid Technology
30 april 2019

Heb je gehoord over organoïde technologie en wil je er meer over weten? Doe mee met onze cursus: Introduction on Organoid Technology in juli!

Prototyping voor Hoekmine @ Avicenna Hackathon
2 april 2019

Tijdens de Avicenna Hackathon, die op 23 en 24 maart in Utrecht werd gehouden heeft Hoekmine, een startup van het Utrecht Science Park InnovatieLab de 'Mondriaan 1 culture chip' ontwikkeld.

Twee RAAK PRO aanvragen ingediend
5 maart 2019

Twee Raak Pro-projecten zijn ingediend door de Hogeschool Utrecht, Utrecht Science Park InnovationLab en partners.

€ 1m toegekend aan Vivaltes
29 januari 2019

Spin-out Vivaltes en partners ontvingen financiering van NC3R's om een ​​proof-of-concept te ontwikkelen voor DARTpaths CRACK-IT uitdaging om ontwikkelings- en reproductietoxiciteit (DART) in kaart te brengen.

Verplaatst event 15 januari: InnovationLab: making innovation accesible
8 januari 2019

Helaas moeten we het event verplaatsen dat gepland was op 15 januari: InnovationLab: making innovation accesible. Gelukkig hebben we ook goed nieuws: Wij komen dit jaar met een nog mooier en innovatiever event met het InnovatieLab in de hoofdrol!