€ 1m toegekend aan Vivaltes
29 januari 2019

Spin-out Vivaltes en partners ontvingen financiering van NC3R's om een ​​proof-of-concept te ontwikkelen voor DARTpaths CRACK-IT uitdaging om ontwikkelings- en reproductietoxiciteit (DART) in kaart te brengen.

Verplaatst event 15 januari: InnovationLab: making innovation accesible
8 januari 2019

Helaas moeten we het event verplaatsen dat gepland was op 15 januari: InnovationLab: making innovation accesible. Gelukkig hebben we ook goed nieuws: Wij komen dit jaar met een nog mooier en innovatiever event met het InnovatieLab in de hoofdrol!

Nieuwsflash Utrecht Science Park Innovatielab Life Sciences & Chemistry
1 november 2018

Benieuwd naar de nieuwe ontwikkelingen van het Innovatielab? Dan heb ik nieuws voor je! We hebben binnenkort een paar mooie events (waar ik je hoop te zien!). Ook onze partners komen met hun activiteiten in een nieuwe fase en we gaan ook samenwerken met nieuwe organisaties. Het Innovatielab is uitgebreid met nieuw instrumentarium, testen en modellen.

Terugblik: Life Cycle Event
12 april 2018

Samen met Career Services van de Universiteit Utrecht, de Graduate School for Life Sciences GSLS, het Innovatielab Life Science & Chemistry, iLab Hogeschool Utrecht, Stichting Utrecht Science Park en Utrecht studievereniging Mebiose is voor de derde keer het Life Cycle Event georganiseerd.

De zoektocht naar de genen die het leven kleur geven
19 februari 2018

Een van de mooiste aspecten in de natuur is structurele kleur; intense invalshoek afhankelijke tinten zoals te zien bij veel dieren, planten, insecten en vogels - inclusief de pauw en de blauwe morpho-vlinder.

Students help Utrecht Science Park startups a step forward
3 januari 2018

The finals are held on December 14th in the Garage, part of incubator Utrecht Inc in The Uithof’s Kruijt building. The students – more than thirty in total – will present what they’ve been working on for the past six weeks, in addition to their studies. They’ve been looking for answers to questions that Utrecht Science Park entrepreneurs have. For these students, the challenge was a chance to gain some valuable experience in entrepreneurship. The companies gain fresh, out-of-the-box ideas.

Eerste iLabLunch 3 juli: Exposure Exposed
7 juli 2017

Afgelopen dinsdagmiddag heeft de eerste iLabLunch plaatsgevonden bij Life Sciences & Chemistry.