iLab Utrecht op het Health Food & Technology Event
16 juni 2017

Op 15 juni 2017 stond iLab Utrecht samen met het lectoraat Innovative Testing van de HU op het Health Food & Technology Event in het congrescentrum van Achmea te Zeist.

Op 8 juni 2017 heeft het Life Cycle Event plaats gevonden.
9 juni 2017

Op 8 juni 2017 heeft het Life Cycle Event plaatsgevonden. Via studentenvereniging Meibiose hebben 21 studenten deelgenomen aan het Life Cycle Event, een fietstocht over het Utrecht Science Park waarbij meerdere instanties en bedrijven zijn bezocht.

Hoekmine BV signed a 2 year contract with iLab
16 mei 2017

Hoekmine BV is delighted to announce the signing of a 2 year contract with the iLab, located within the Hogeschool Utrecht.

iLab geopend op Utrecht Science Park
13 november 2015

Vrijdag 13 november is het eerste innovatielaboratorium (iLab) op het Utrecht Science Park geopend. Het iLab is een volledig uitgerust laboratorium dat startups en gevestigde bedrijven toegang biedt tot onderzoeksfaciliteiten, studenten en wetenschappers. Het belangrijkste doel van iLab Utrecht Science Park is het versnellen van innovatie bij bedrijven door samen met studenten, docenten en onderzoekers te werken aan onderzoeksprojecten in een gemeenschappelijke onderzoeksinfrastructuur. Het iLab versterkt op die manier de verbinding tussen onderwijs en bedrijfsleven. Het eerste iLab Utrecht Science Park is gevestigd in Hogeschool Utrecht en biedt faciliteiten op het gebied van chemische analyse en technologie, moleculaire en celbiologie, microbiologie en alternatieven voor dierproeven.